Gameela

Perustiedot

Virallinen nimi Gameela Rekisterinumero VH-
Rotu Arabialainen täysiverinen PKK id PKK0000
Säkäkorkeus 147cm Kasvattaja Hannah Kingston, USA
Syntymäaika, ikä 19.12.2017, 5v Omistaja Possiikeri (VRL-07313), Papercut Arabians
Sukupuoli Tamma Taso, painotus HeA, re 60cm, matkaratsastus

Luonne

Gameela on luonteeltaan todella mukava kaveri. Se on kiltti ja ihmisläheinen - joskus jopa liiankin. Se on arabiksi rauhallinen. Sillä on taipumusta olla toisinaan hieman arahko, mutta tuttujen ihmisten ja hevosten seurassa se kokee olonsa turvalliseksi ja osaa rentoutua.

Hoidettava Gameela on helppo. Se osaa seistä nätisti paikoillaan ja odotella kärsivällisesti, että kaikki hoitotoimenpiteet on tehty. Se on rauhallinen ja luotettava hevonen. Se myös rakastaa läheisiä ihmisiään suuresti ja osaa näyttää sen olemalla niin hellyyttävä, kuin hevonen vaan voi olla.

Ratsuna Gameela on kestävä ja varmajalkainen. Sen jaksaa pakertaa tuntikaupalla maastossa eteenpäin ja sillä on hyvä oma moottori. Se voi toisinaan olla hieman säikky ja ratsastajan on hyvä ennakoida tilanteita, mutta kunhan tiukan paikan tullen ratsastaja itse on rauhallinen ja rauhoittava, selvitään tilanteista ilman suurempia välikohtauksia. Gameela on parhaimmillaan matkaratsuna ja sitä sen kanssa harrastetaankin! Se kuitenkin taitaa myös koulu- ja esteratsastuksen ja tekee mielellään ihan mitä vain ihminen sille keksiikään tehtäväksi.

Muiden hevosten kanssa tamma tulee toimeen erinomaisesti. Se on luonteeltaan alistuvaa sorttia ja onkin usein ns. "pahnan pohjimmainen", mutta ihan tyytyväinen asemaansa. Tamma on vähän sellainen kaikkien kaveri, jonka kanssa toinen arempikin hevonen tulee toimeen. Sen sijaan kovin pomottelevan tai kiusaavan hevosen kanssa tamma saattaa jäädä alakynteen, joten se on parasta tarhata muiden "kilttien" hevosten kanssa.

Sukutaulu

i. Rasheem evm
ox, rnkm, 153cm
ii. Raeed al Rashin evm
ox, rtkm, 150cm
iii. -
iie. -
ie. Blueflower Princess evm
ox, rnkm, 148cm
iei. -
iee. -
e. Najima evm
ox, rt, 146cm
ei. Shalem evm
ox, rtkm, 150cm
eii. -
eie. -
ee. Malesha evm
ox, prt, 146cm
eei. -
eee. -

Sukuselvitys

Sukuselvitys tulossa!

Jälkeläiset

Periyttää rauhallista luonnetta ja kestävyyttä ratsuna.

00.00.2000 - t./o./r. Varsan nimi - e./i. Isän/Emän nimi - Omistaja

00.00.2000 - t./o./r. Nimi - e./i. Nimi - Omistaja

Kilpailumenestys

LAJI
00.00.2000 Järjestäjä ALAISUUS luokka. taso sija/00
00.00.2000 Järjestäjä ALAISUUS luokka. taso sija/00
00.00.2000 Järjestäjä ALAISUUS luokka. taso sija/00
00.00.2000 Järjestäjä ALAISUUS luokka. taso sija/00


00.00.0000 - Otsikko - Kirjoittaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede dictum eu, viverra non tincidunt eu ligula.

Nam molestie nec tortor. Donec placerat leo sit amet velit. Vestibulum id justo ut vitae massa. Proin in dolor mauris consequat aliquam. Donec ipsum, vestibulum ullamcorper venenatis augue. Aliquam tempus nisi in auctor vulputate, erat felis pellentesque augue nec, pellentesque lectus justo nec erat. Aliquam et nisl. Quisque sit amet dolor in justo pretium condimentum.

Virtuaalihevonen / a Sim-game horse