Kasvatus

Papercut Arabians kasvattaa piirrettyjä arabialaisia täysiverisiä ja arabiristeytyksiä monenlaisiin eri käyttötarkoituksiin. Kaikki hevosemme ovat jalostuskäytössä ja niistä on mahdollista saada myös piirrettyjä tilausvarsoja. Siittolassamme on arabeiden ja arabiristeytysten ohella myös muun rotuisia hevosia, joita käytämme risteytyksiemme pohjana. Nämä hevoset on hankittu tallille arabiristeytysjalostusta silmällä pitäen, mutta niistä on kuitenkin mahdollista saada myös muun rotuisia tilausvarsoja. Tällöin varsaa ei kuitenkaan rekisteröidä kasvattajanimemme alle.

Siittolassamme syntyneet arabit ja arabiristeytykset tunnistat kasvattajaliitteestä Papercut kasvatin nimen alussa. Tarjoamme kasvateillemme koko niiden elämän mittaisen tuen. Autamme mielellämme kasvatin kanssa esimerkiksi kuva- ja tekstiasioissa. Meille on kunnia, jos kasvattimme kanssa kilpaillaan tavoitteellisesti ja hakeudutaan esimerkiksi kantakirjaan tai laatuarvosteluihin asti. Olemme mielellämme mukana matkalla tukemassa ja auttamassa parhaamme mukaan.

Myyntiehdot:

Myymme kasvattejamme hyvin monenlaisiin koteihin, emmekä odota, että jokaisen kasvattimme kanssa tähdättäisiin tähtiin ja saavutettaisiin jotakin suurta ja ihmeellistä. Kasvattejamme voi ihan yhtä hyvin nähdä kilparadoilla, kuin vaikkapa tarinakäytössäkin. Pääasia on, että kasvatti saa pitkäaikaisen, rakastavan kodin, jossa siitä on iloa ja jossa sillä on jokin tarkoitus. Vaikka myymmekin kasvattejamme monenlaisiin koteihin, tulee seuraavia myyntiehtoja aina noudattaa.

  • Kasvatti tulee rekisteröidä VRL:oon, kasvattajanimeksi merkitään (jos kyseessä on arabi tai arabiristeytys) Papercut, kasvattajaksi Possiikeri (VRL-07313) ja syntymämaaksi Suomi.
  • Kasvatin sivujen tulee säilyä myös sen kuoltua. Tällöin sivut voi tallentaa Web Archiveen
  • Jos aiot myydä kasvatin, kysythän ensin, haluammeko me ottaa sen takaisin?
  • Kasvatin pitää pysyä piirrettynä koko sen elämän ajan!